browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Artikler

Danser med danicaer

Mai er en flott måned, og i sesongens ubestridte høydepunkt i kalkelvene i England. I disse dager klekker nemlig døgnfluenes gigant, Ephemera danica, til stor begeistring for både ørret og fluefiskere. I siste utgave av Alt om fiske kan du leser mer om “duffer’s fortnight”.

Categories: Artikler, Døgnfluer, Utlandet, Ørretfiske | Leave a comment

Slutt for Fluefiske

Synd, men sant. I mange år har utgivelsen av Fluefiske vært en fin påsketradsjon, men i år maktet ikke gutta bak, Pål Mugaas og Vilhelm Thilsesen, å få de økonomiske endene til å møtes. Konkurransen om annonsekronene er tøff, og med et stadig bredere digitalt tilbud er markedet for de gamle, gode magasinene i dag begrenset. … Continue reading »

Categories: Artikler, Nyheter | Leave a comment

Tre kalkelver på tre dager

Flugfiske i Norden nummer 1/2015 er i salg. Der kan du blant annet lese artikkelen min om tre kalkelver på tre dager: Avon, Wylye og Itchen.    

Categories: Artikler | Leave a comment

Sjelfulle penselstrøk

Fluefiske kan være kunst. Kunst i den forstand at det perfekte kastet er en nytelse å se på. I den forstand at den gamle splitcane-stanga representerer et ypperlig håndverk. Men fluefiske kan være kunst i tradisjonell betydning også. Jonas Ignell har gjort hobby til levebrød. Med pensel og blikk for detaljer formidler han fluefiske til … Continue reading »

Categories: Artikler, Stemninger | Leave a comment

Tid for å skrive

Med en sesong på hell, så er tiden inne for å skrive artikler. Jeg er så heldig å få skrive for ulike fluefiskemagasiner, både i Norge, Sverige, Danmark og av og til i Storbritannia. Ikke bare er det en god måte å holde abstinenser i sjakk og gode minner i live på, men i kombinasjon med … Continue reading »

Categories: Artikler | Leave a comment

Franske fristelser i FiN

Flugfiske i Norden 2/2014 er straks i salg. Bladet inkluderer en artikkel om ørretjakt i Normandies kalkelver. Absolutt verdt et besøk for den reiselystne fluefisker :)

Categories: Artikler, Utlandet, Ørretfiske | Leave a comment

Flere artikler

Artikkelarkivet blir i løpet av de neste dagene oppdatert med artikler jeg har skrevet for Jakt og fiske, Alt om fiske og Fluefiske. Håper du finner noe av interesse :)

Categories: Artikler, Nyheter | Leave a comment