browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bli med til Island

Posted by on 15/09/2012

Bli med til den fantastiske ørret- og røyelva Svartá, nord på Island.

Fra 2013 har jeg og Jan Reidar Abrahamsen overtatt uka som Flugfiske i Norden har disponert siden midt på 1980-tallet. Svartá er en drøm for alle som jakter på sitt livs fisk. Å gi garantier er farlig, men vi kan trygt si at det er nok av ørret og røye på mellom to og tre kilo i elva. Adskillig større fisk er ikke uvanlig :)

Alle detaljer finner du her.

OBS: På grunn av e-post-problemer, bruk denne adressen inntil videre: mharange@frisurf.no. Har du sendt meg e-post om reisen på den andre adressen, kan det være at den ikke har kommet fram. Beklager eventuelle problemer det har ført til.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *