browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bahamas

Posted by on 20/01/2014
The great flats at Deep Creek

The great Deep Creek flats

Bahamas!

My brother and I decided to round up 2013 – and welcome 2014 – in the Caribbean paradise of Eleuthera, one of Bahamas’ major islands. Apart from enjoying the sun, some of the lovely beaches and, needless to say, the local beer, the plan was to go bonefishing for a couple of days.

Bonefishing guide Andrew

Our plan, however, failed because of too much wind. The local guide had no choice but to cancel our flats expeditions, as spotting fish was more or less impossible. We did a few casts on our own, anyway, but the conditions were difficult and we had no luck. None of us, however, have to catch fish in order to enjoy a trip, especially not in such beautiful surroundings. Extraordinary beaches, brilliantly located bars and temperatures pushing 30 degrees Celcius, made this one my best fishing adventures ever.

One day I will return – and then I’m sure the bonefish will be in biiiig trouble :)

The kindergarden

Bahamas!

Broder’n og jeg bestemte oss for å avslutte 2013 – og å ønske 2014 velkommen – i det karibiske paradiset Eleuthera, en av Bahamas største øyer. Bortsett fra å nyte sola, noen av de ubeskrivelig flotte strendene og, naturligvis, det lokale ølet, var planen å forsøke å lure en bonefish eller to.

A rather nice Beach on Eleuthera

Dessverre gikk planen i vasken grunnet for mye vind. Guiden vi hadde booket mente det var så vanskelig å spotte fisk, om ikke umulig, og hadde derfor ikke noe annet valg enn å avlyse flatsekspedisjonene våre. Vi forsøkte oss litt på egenhånd, men forholdene var innmari vanskelige og det ble ikke noen bonefish på oss. Heldigvis er vi imidlertid skrudd sammen slik at en tur ikke er mislykket selv om vi ikke får fisk, særlig ikke i flotte omgivelser som dette. Takket være de ubeskrivelig flotte strendene, glimrende barene og temperaturer opp mot 30 grader, var Bahamas-eventyret blant de beste turene jeg noen gang har vært på.

Så jeg reiser helt sikkert tilbake en dag – og da er bonefish’en i virkelig trøbbel :)

No rush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *