browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kom deg til fjells

Posted by on 01/10/2014
Høstfjellet er flott

Høstfjellet er flott

Jeg har et litt ambivalent forhold til høsten. På den ene siden er det litt trist at sesongen er på hell og at vi går noen måneders mørketid i møte.  På den andre siden er høsten en veldig fin tid å gå i fjellet på! Særlig oktober, etter de første frostnettene, er flott. Lufta er frisk, klar og deilig, de små tøffingene av noen planter der oppe ikler seg intense farger og er du heldig kan du bli vitne til røyas lek på grunnene. Snøen legger seg når som helst – benytt sjansen til å oppleve fjellet på sitt vakreste!

Bendik koser seg i høyden

Bendik koser seg i høyden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *