browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tid for å skrive

Posted by on 25/09/2014
Min siste artikkel fra Alt om fiske

Min siste artikkel fra Alt om fiske

Med en sesong på hell, så er tiden inne for å skrive artikler. Jeg er så heldig å få skrive for ulike fluefiskemagasiner, både i Norge, Sverige, Danmark og av og til i Storbritannia. Ikke bare er det en god måte å holde abstinenser i sjakk og gode minner i live på, men i kombinasjon med å holde foredrag, er det i tillegg en måte å finansiere hobbyen på. Det er ingen tvil om at jeg ikke kunne reist så mye på fisketurer som jeg gjør, om jeg ikke kunne tjene noen kroner på nettopp denne type formidling av gode fiskeopplevelser.

I løpet av de neste månedene kan du lese artikler jeg har skrevet i både Alt om fiske, Jakt og fiske, Flugfiske i Norden og Fluefiske. Temaene spenner fra kalkelvene i England og laksefiske i Numedalslågen, til møter med kunstnere og betraktninger rundt det å fiske med guide. Håper de faller i smak. Tar forresten gjerne imot tips til emner jeg skrive om, og har du selv en historie du tror andre kan ha glede av å ta del i, så hvorfor ikke forsøke å få den på trykk? Jeg er overbevist om at det er mange flinke forfattere der ute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *