browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stille ved Lågen

Posted by on 20/10/2014
Stubben

Stubben

Høsten er en fin tid. Den klare lufta, de intense fargene. Været kan være grått, trist, kaldt og vått. Men det kan også være aldeles glitrende. På Stubben, en av de klassiske hølene i Numedalslågen, er sportsfiskerne borte for i år. Sesongen er over. Men du verden så fint det er å rusle der på en dag som dette. Mens man tenker tilbake på små og store høydepunkt fra sommeren som er over – og ser fram til nye opplevelser neste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *