browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gullkroken

Posted by on 08/12/2014
The Maggots rocka Christiania Teater lørdag.

The Maggots rocka Christiania Teater lørdag.

Gullkroken er uten tvil årets sportsfiskefest i Norge. Prisutdelingen ble i år arrangert for tredje gang, og omlag 500 mer eller mindre ivrige sportsfiskere var lørdag kveld samlet i Christiania Teater for å hylle noen av årets sportsfiskeprofiler. Dette var mitt første besøk på Gullkroken og jeg tror nok det blir mitt siste. Med fare for å høres ut som en gammel grinebiter, hvilket sikkert har elementer av sannhet i seg, kunne deler av publikum med fordel holdt seg hjemme. Ante nok hva vi hadde i vente da flere var drita fulle før showet i det hele tatt begynt, og ganske riktig ble kvelden preget av skriking, pubertale utbrudd og et og annet tilfelle av ganske spektakulær tryning. Gullkroken er et veldig bra initiativ, musikken var konge og prisene velfortjente, men i salen var det for mange tullinger.

God stemning i baren. Litt for god stemning i salen.

God stemning i baren. Litt for god stemning i salen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *