browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Flyfishers’ Club winter talk

Posted by on 24/02/2011

Last evening, I had the great pleasure of giving a talk in the Flyfishers’ Club in London. Approximately 45 members and guests were present, enjoying a superb ballroom dinner and, hopefully, the presentation, as well. My theme was the British anglers who fished the Numedalslågen in the 1800s and early 1900s, and the book I’m writing about them.

President of the Flyfishers’ Club, Antony Pinsent, and me

I går kveld hadde jeg gleden av å holde et foredrag om “Lakselordene i Lågendalen” i Flyfishers´Club i London. Omlag 45 medlemmer og andre gjester var tilstede, for å nyte en god middag og forhåpentligvis presentasjonen, også. Temaet var altså de britiske laksefiskerne som prøvde lykken i Vestfold på 1800- og tidlig på 1900-tallet, som jeg nå skriver bok om.

The ballroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *