browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fjærmyggen er i gang

Posted by on 10/04/2015

Hurra :) Med våren kommer insektene i gang, og flere rapporterer nå om hyggelige tørrflue-opplevelser med fjærmygg i Larvik-distriktet. Dette bildet viser Tom Rygh, men én av flere ørreter han har lurt på fjærmygg de siste dagene! Herlig. Men det krever tålmodighet, presisjon og litt flaks.

Tom viser forresten bilder og foreller fra sitt vårfiske etter ørret i Larvikmarkas Fluefiskerforening mandag 13. mars klokka 1900. Han presenterer også foreningens mange vann. Klikk på lenka for mer informasjon.

Copyright: Tom Rygh

Copyright: Tom Rygh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *