browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Is og sørpe

Posted by on 03/02/2019

1. februar 2019. Kald og vakker.

Nettopp tilbake fra River Dee, hvor bror Terje og jeg var med på den tradisjonsrike sesongåpningen 1. februar. Mens vi traff innertier’n i fjor, da vi fikk hver vår springer, var vi ikke like heldige i år. Helt andre værforhold, med lave temperaturer, is og sørpe i elva + noen skikkelige snøbyger, gjorde det ikke så enkelt å komme i kontakt med springerne. Vi gjorde noen forsøk, men det eneste fornuftige var i grunnen å kose seg foran peisen – enten i fiskehytta på Lower Woodend, hvor vi fisket, eller på et av de trivelige hotellene i Banchory. Uansett en herlig langhelg i Skottland.

Krevende forhold…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *