browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fargerik vinter-lektyre

Posted by on 08/02/2020

Farlows produktkatalog fra 1930

Rett over Nordsjøen, i Skottland, er laksefiske-sesongen allerede i gang. De første elvene åpnet tidlig i januar – og nå i februar følger de store, kjente elvene etter.  Jeg hadde ikke anledning til å være med på den tradisjonelle åpningen i River Dee i år, men ser fram til uka vår i Spey i slutten av april.

I mellomtiden bruker jeg ledige stunder (som det ikke er så mange av, egentlig) på å lese ulik fluefiske-lektyre. Før jul kom jeg over en gammel produktkatalog fra ærverdige Farlows, og det er en liten gullgruve for en historieinteressert fluefisker som meg. Ikke bare er den full av produktinformasjon og gamle fortellinger – den inneholder en rekke fargerike og flotte plansjer med fluer. Mer skal det ikke til for å tilfredsstille nerde-genene hos meg! 

Så, om du skulle være så heldig å ramle over en Farlows-katalog, i et antikvariat eller kanskje på et loft et sted, bør du sørge for å sikre deg den. Spennende og morsom lesning, mens vi venter på ørretvak og laksehopp.

Kult, ikke sant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *