browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Laksepremiere

Posted by on 25/05/2020

Storåna, Ryfylke

2020 blir jo et litt annerledes fiskeår, grunnet korona-pandemien og alle restriksjonene som følger i kjølvannet av den. For min del måtte planlagte turer reiser til Skottland og Sverige avlyses, men det åpner jo mulighetene til å bli enda bedre kjent i Norge. 

Så, da passet det godt at jeg fikk en invitasjon til å være med en gjeng trivelige sportsfiskere til Rogaland og sesongåpningen i Årgårdselva – eller Storåna, om du vil.Dessverre var det lite vann, men en og annen fisk ble tatt likevel i løpet av de vel to dagene vi boltret oss på valdet Linjer, som ligger rett oppstrøms Riksvei 13-brua over elva. Bortsett fra et lite røsk i flua, var det lite spennende å rapportere om for egen del, men et par av gutta fikk hver sin flotte, blanke vårlaks på ganske nøyaktig 6 kilo. Den ene tatt på flue, den andre på sluk. 

Årgårdselva er en middels stor elv og med stor grad av motfiske kan den bli i trangeste laget. Men du verden så flott elva er og det som gjør den ekstra attraktiv, er naturligvis at den åpner allerede 20. mai. Informasjon om fiske der finner du på Elveguiden.no 

Nydelig “springer” på 6 kilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *