browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Grønn suksess i Lågen

Posted by on 08/07/2021

Green Highlander en en britisk lakseflue, som fortsatt leverer varene

Det er noe med å lykkes på hjemmebane… Så langt denne sesongen har laksen trukket det lengste strået, og derfor var det godt å omsider lande en blank, vakker fisk i kveld. Grinievja på mye vann er så nær en fangstgaranti det går an å komme i denne sporten, og jammen lot ikke den drøyt fire kilo tunge laksen seg lure av en skikkelig klassiker denne gangen! Green Highlander er ikke akkurat noen typisk Lågen-flue, men av og til funker det å prøve noe helt annet enn de vanlige fluene. Tusen takk til grunneier for muligheten til å komme og fiske. 

Go’følelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *