browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Med Hytteavisen på tur

Posted by on 16/05/2011

Å promotere fluefiske er alltid hyggelig! Nylig var Hytteavisens journalist Jan Erik Hvidsten med til Åsvann i Hvarnes, for å lage fluefiske-delen til en sportsfiskeartikkel i neste utgave. Ørret ble det selvfølgelig ikke :-), men døgnfluene holdt oss med selskap og jeg tror det blir en ålreit reportasje likevel. Hytteavisen kommer sammen med et knippe lokal- og regionaviser rundt Oslofjorden, og neste utgave ligger i postkassa 27. mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *