browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Morten Harangen

Fishing in Scotland

Jeg heter Morten Harangen, er 44 år og bor i Sandefjord. Etter å ha jobbet i NRK i 12 år, og før det som avisjournalist, er jeg i dag kommunikasjonsrådgiver i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Jeg er en lidenskapelig fluefisker, og foruten å jakte ørret, sjøørret og laks i Norge, synes jeg det er morsomt å prøve lykken utenlands. Jeg besøker regelmessig de berømte kalkelvene i England, har flere USA-reiser på samvittigheten, og har dessuten fisket i Sverige, Danmark, på Island, i Skottland, Frankrike, Spania og Georgia.

Jeg er medlem i Flyfishers’ Club i London.

Forøvrig reiser jeg land og strand rundt med ulike foredrag. Jeg har i en årrekke skrevet artikler for blader som Alt om Fiske, Fluefiske, Jakt og Fiske, Flugfiske i Norden og Flyfishers’ Journal.

Jeg stiller gjerne opp i pressen for å snakke om fluefiske! Her kan du lese noen av reportasjene jeg har bidratt til og i.

Talk at Farlows