browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gjestebok

Hei, og velkommen til gjesteboka! Kjempehyggelig om du skriver noen ord.

Hi, and welcome to my guestbook! I’d greatly appreciate any comments.


21 Responses to Gjestebok

 1. Jan Reidar Abrahamsen

  Vet ikke om jeg er førstemann ennå men dette synes jeg er blitt en veldig fin side ! Til dere som lurer på om dere skal invitere Morten for å holde foredrag så kan jeg i egenskap av formann i norges antatt største rene fluefiskerforening Larvikmarkas Fluefiskerforening kun si en ting; Gjør det ! Dere vil garantert ikke bli skuffet. Vi har hatt besøk av Morten i vår forening mange ganger og han kommer helt sikkert til å komme tilbake.

 2. Terje Bomann-Larsen

  Hei Morten – Gratulerer! Stilig side ryddig informativ og smakfullt design.

 3. Pål Mugaas

  Se der ja. Da var du på nett også og med fine sider. Husk å fortsette å fiske likevel…!

 4. Roy Darlington

  Well done Morten fame at last! I’m not sure that I’ve put things in the correct place despite my enviable grasp of Norske! My very best wishes to brother Tel and look forward to seeing you in Hampshire when the mayfly is up. Tight Lines!!

 5. Kjell Harangen

  “Er en lidenskapelig fluefisker” står det… Det kan jeg skrive under på! Etter utallige turer med Morten og fiskestang fra 4 år’s alder og oppover har jeg lagt stanga på hylla for godt. Vi har fremdeles stor glede av fisketurer men da nyter jeg tilværelsen fra elvebredden. Det fine med ativitene hans er at det har brakt meg til mange berømte elver rundt om i verden men uten å måtte stresse med et eneste kast! For alle dere andre følg med!

 6. Henning Lund

  Dette var en flott og inspirerende hjemmeside og med denne gjesteboken kan jeg også få anledning til å takke for mange gode og svært lesverdige artikler i tidsskriftene!

 7. Svein Roger Dalen

  Flott hjemmeside! Som norsklærer må jeg berømme deg for velskrevne artikler. Det er en nytelse å lese dem. Flotte bilder gjør artiklene fullkomne. Jeg kan nesten ikke vente på neste…

 8. Staffan Lindstrøm

  Dette var en hyggelig hjemmeside Morten!! Staffan

 9. Kjetil F. Berge

  Hei Morten!!! Super hjemmeside med flotte skildringer hva fiske angår men bildene dine er heller ikke å forakte.. Håper på litt inspirasjon fra deg gjerne over en whisky eller cognac slik at jeg kan få det stessede legemet mitt ut i elven med fluestanga som terapi for en hektisk hverdag:) Kjetil

 10. Arnt Mollan

  Hei Morten. Gratulerer med flotte sider. Godt det er noen som kan ta seg av kultur og historie-undervisningen. /Arnt

 11. Erik og Josef

  Ismopuppa på Island! :) Takk for en trevlig tur!

 12. Kjersti Sem Ringel

  Flotte bilder og oversiktlige informative sider. Veldig imponert. Hilsen Tanten på Nesttun

 13. Ragnhild Håkonsen

  Hei! I går kveld fikk jeg et flott gammelt bilde fra Bergen, tatt av fotografen R.A i 1892. Den som ga meg det var din fars fetter Rolf Sørby. Heftet om reisen fulgte med, og det har jeg lest i kveld. Interresant! Av nysgjerrighet gikk jeg inn på hjemmesida di, der det var mye annet spennende! Faren din, Kjell – var en av mine aller første kjærester – da var jeg 14 og han var 17 – og hadde motorsykkel! Hils ham fra Ragnhild.

 14. Lars

  Hei! Flott artikkel om barndomselva. Kjenner meg igjen i hver beskrivelse. Det finnes knapt noe som er tristere enn når natur man er gald i må vike for kommersielle og økonomiske interesser!

 15. Tor Bjørvik

  Oversiktlig og delikat hjemmeside du har, Morten. Flott at du har fulgt i sporene til de første engelske turistene. Gamle reiseskildringer leser jeg alltid med stor interesse.

 16. Bjørn Kvarenes

  Festlig hjemmeside, og kjempeinteressant om lakselorene. I min barndoms elv Lyngdalselva vet jeg at Randolph Churchill, far til Winston, fisket. På slutten av 1800tallet var det 2 bygninger i sentrum ( i dag er det blitt BY! ), med forretninger, og utenfor den ene var det et skilt med “English Spoken”. Det sier litt om hvor viktige de engelske laksefiskerne var for bygda.

 17. Sverre Martin Sørensen

  Hei Morten, en fin og innholdsrik side du har!

  Blir spennende og følge oppdateringer på hjemmesiden din.

  Venlig hilsen
  Sverre Martin

 18. Pelle Klippinge

  Best in show = din nya sida Morten. Nu blir det “flyblogging around the world”…

  Hälsar,
  Pelle

 19. Tom Rygh

  Hei Morten

  Sidene dine er blitt veldig flotte.

  Skal du selge Shimano’n :-)
  Takk for sist forresten…
  Mvh
  Tom Rygh

 20. Svein S. Henriksen

  Hei Morten.

  En veldig fin hjemmeside! Så foredraget ditt fra fjerne og nære himmelstrøk. Meget inspirerende. Ønsker deg en fin sesong.

  Svein S. Henriksen

 21. Richard Vaughan

  Only just come across your site, you keep it quite? Looking forward to a good season in 2015 and no doubt will share a pie and pint with you and Tel when you are in Hampshire during the year and me possibly in Norway in August.

  Cheers

  Rich

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *