browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Foredrag

For en lidenskapelig, nysgjerrig og eventyrlysten fluefisker er hele verden en diger lekegrind. Jeg er så priviligert at jeg har anledning til å reise til fjerne og nære himmelstrøk, i jakten på ørret og laks. Det har gjort meg rik på flotte opplevelser, opplevelser som danner grunnlaget for de ulike fluefiske-foredragene jeg presenterer her.

I tillegg har jeg laget et utvalg foredrag med fokus på historie og natur, som passer godt for alle typer foreninger og i forskjellige sammenhenger – fra historielag og i skoleklasser, til arrangement på eldresenter og jeger- og fiskerforeninger.

Referanser fra tidligere arrangører finner du her.

Prisen per foredrag er kr. 4000. Kjøring og eventuelle andre reisekostnader er ikke inkludert. For oppdrag i regi av det offentlige, kommer diett etter statens satser i tillegg. Jeg bringer alt nødvendig utstyr, herunder et stort lerret hvis ønskelig.

Foredrag hos Grenland Sportsfiskere, november 2010 (Foto: Terje Christiansen)

Montana – der elven renner

Sagaøyas eventyrlige ørreter

 Franske fristelser og engelsk etikette

England – fluefiskets vugge

En fluefiskers bekjennelser

Med laks på hjernen

Lakselordene i Lågendalen 

Langs Lågen

 Skottlands fire store

     Yellowstone – verdens første nasjonalpark

Gjennom Norge med dampskip og karjol

Eventyrlige Egypt

KOMMER: Ernest Hemingway – forfatter og fisker